sadaya Kategori

Aplikator Labeling

Produsén Grosir E-commerce Favored Semi-otomatis inuman botol panyiri mesin applicator

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Techflowlabel
Number Model:TFL-SR135
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:1
Harga standar (USD)USD1,300
Taros Kami
Pidéo ngagawekeun produk

gambaran

Aplikator panyiri ieu cocog pikeun sagala rupa panyiri botol buleud biasa, khususna pikeun botol inuman sareng botol kosmetik.

Éta tiasa ngolah satengah bunderan sareng panyiri bunderan pinuh, panyiri tunggal, panyiri ganda payun sareng tukang sareng panyiri positioning.

Ieu bisa dilengkepan alat deteksi positioning circumferential pikeun ngahontal positioning circumferential na panyiri;

aplikasi

Aplikator panyiri ieu cocog pikeun sagala rupa panyiri botol buleud biasa, khususna pikeun botol inuman sareng botol kosmetik.


a1
a2
a3
a4
spésifikasi
model:TFL -SR135
Katepatan labél:

± 0.5mm

kapasitas:20-30 PCS / mnt
Diaméter botol:
15-135mm
Panjang labél:20-450mm
Lebar labél:20-220mm
Sasayogian tanaga:220V, 50Hz, 220W
Dimensi mesin:840x580x530mm
Beurat Mesin:

50kg

Kauntungan kalapa
ad1

Operasi layar toél, rupa-rupa fungsi bisa switched kalawan hiji klik; gampang pikeun produk changeover, efisiensi tinggi.

ad3

Standar GMP, bahan utama didamel tina stainless steel sareng profil aluminium canggih, anu kuat sareng awét, sareng gampang dibersihkeun.

ad2

Sistim ieu dikawasa ku PLC jeung sensor serat optik, tiasa dianggo pikeun lila tanpa degradasi kinerja.

ad4

Cai mibanda cacah labél, mode hemat daya jeung labél fungsi tracking photoelectric, sahingga manajemén produksi gampang.

jéntré gancang

Aplikator labél botol buleud manual.

Semi-otomatis Botol Labeling Applicator.

Labeler botol inuman semi-otomatis.

Semi-otomatis Babak Botol Labeler.

Labeller botol buleud manual.

Detil Tembongkeun
de1
de2
de3
de4

panalungtikan

kategori panas