sadaya Kategori

Labeler Desktop Multifungsi

Kantong multi-fungsi Desktop Semi-otomatis atanapi Mesin labél Kotak Datar pikeun E-Dagang

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Techflowlabel
Number Model:TFL-DT305
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:1
Harga standar (USD)USD1,500
Taros Kami
Pidéo ngagawekeun produk

gambaran

Ngaliwatan métode nyeuseup, éta bisa dilabélan dina pesawat rupa workpieces kayaning: tas pe, tank minyak, buleud bungkusan, nyertakeun plastik.

Robah mékanisme overlay, anu tiasa diterapkeun kana panyiri permukaan anu henteu rata sapertos pesawat kerung sareng permukaan sirkular.

Ngarobih fixtures tiasa diterapkeun kana panyiri permukaan tina rupa-rupa objék anu henteu teratur.

aplikasi

Labeler Ieu cocog pikeun sagala rupa panyiri permukaan datar biasa, kayaning kaléng, kantong, Kotak, jsb Ieu loba dipaké pikeun Snack dahareun, bumbu condiments, produk susu, produk kaséhatan sarta industri lianna.

a1
a2
a3
a4
spésifikasi
model:TFL -DT305
Katepatan labél:

± 0.5mm

kapasitas:20-30 PCS / mnt

Ukuran wadahna:

(20-200)x(20-150)x(2-120)mm

Panjang labél:15-100mm
Lebar labél:15-120mm
Sasayogian tanaga:220V, 50Hz, 220W
Dimensi mesin:590x420x780mm
Beurat Mesin:

50kg

Kauntungan kalapa
ad1

Kalayan metode panyiri manual sareng otomatis, operasi produksina merenah.

ad2

Dilengkepan fungsi adjustment jangkungna stroke, panyiri produk jangkungna béda, teu kudu ngarobah fixture sababaraha kali.

ad3

Pamakéan kotak listrik bodas handap, kalawan stainless steel sarta luhur-grade aluminium alloy, aman tur hygienic.

ad4

PLC jeung sensor serat optik sistem kontrol industri, kinerja stabil, hirup layanan panjang

jéntré gancang

Mesin labél desktop.

Desktop Datar panyiri Applicator.

Desktop Box Labeller.

Semi-otomatis Kantong panyiri Mesin.

E-Dagang panyiri Applicator.

Detil Tembongkeun
de1
de2


de3
de4

panalungtikan

kategori panas