sadaya Kategori

Labeler Desktop Multifungsi

Pabrikan Langsung Dijual Harga Pabrik Desktop Médis Test Tube Labeler

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Techflowlabel
Number Model:TFL-DT220
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:1
Harga standar (USD)USD1,500
Taros Kami
Pidéo ngagawekeun produk

gambaran

Mesin ieu cocog pikeun puteran labél sareng labél circumferential tina rupa-rupa botol buleud, botol pasagi, botol congcot melengkung jeung tubular wadahna. Hal ieu loba dipaké dina dahareun, Bumbu, farmasi, kosmétik jeung industri produk kasehatan, utamana pikeun lembaga médis sarta tabung réagen tés laboratorium sareng labél pipa.

aplikasi

Labeler Ieu cocog pikeun sagala rupa objék cylindrical biasa kalawan taper atanapi arc buleud botol panyiri, kayaning botol anggur, botol inuman, ubar botol, jsb.

a1
a2
a3
a4
spésifikasi
model:TFL -DT120
Katepatan labél:

± 0.5mm

kapasitas:20-30 PCS / mnt

Ukuran wadahna:

(20-200)x(20-150)x(2-120)mm

Panjang labél:15-100mm
Lebar labél:15-120mm
Sasayogian tanaga:220V, 50Hz, 220W
Dimensi mesin:840x580x900mm
Beurat Mesin:

70kg

Kauntungan kalapa
ad1

Cai mibanda panyiri cacah, mode hemat daya, tracking photoelectric, sarta manajemén produksi gampang.

ad2

Rupa-rupa fungsi bisa switched kalawan hiji klik, sarta changeover produk nyaeta merenah tur efisien.

ad3

Standar GMP, bahan utama nyaéta stainless steel sareng aluminium kelas luhur alloy, nu kuat jeung awét, gampang pikeun ngabersihan.

ad4

PLC sareng sistem kontrol sensor serat optik, operasi stabil alat, panjang hirup jasa.

jéntré gancang

Mesin labél desktop.

Desktop Botol panyiri Aplikator.

Labeller Botol Desktop.

Labeler Botol Semi-otomatis.

Labeller botol manual.


Detil Tembongkeun
de1
de2


de3
de4

panalungtikan

kategori panas