sadaya Kategori

Mesin Labeling Botol Otomatis

Cina Produsén Pasokan Agénsi Harga Otomatis nangtung Botol buleud panyiri Mesin

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Techflowlabel
Number Model:TFL-AR002
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:1
Harga standar (USD)USD5,000
Taros Kami
Pidéo ngagawekeun produk

gambaran

Ieu cocog pikeun labél objék cylindrical kayaning botol anggur, botol inuman, botol condiment jeung botol buleud lianna.

Labél tunggal sisi, panyiri dua sisi sareng panyiri posisi kuriling atanapi semi-kuriling tiasa diwujudkeun. Ieu loba dipaké dina dahareun, bumbu condiments, saos, inuman, anggur beureum jeung industri lianna.

aplikasi

Labeler ieu labél objék silinder sapertos botol anggur, botol inuman, botol bumbu sareng botol buleud anu sanés. Ieu loba dipaké dina dahareun, bumbu condiments, saos, inuman, anggur beureum jeung industri lianna.

a1
a2
a3
a4
spésifikasi
model:TFL -AR002

Katepatan labél:

± 1mm

kapasitas:Max200pcs / mnt

Diaméter botol:

20-120mm

Panjang labél:20-290mm
Lebar labél:15-160mm
Sasayogian tanaga:
220V, 50Hz, 1.5KW

Pencét hawa:

0.4-0.6Mpa
Dimensi mesin:1950x1100x10mm
Beurat Mesin:

185kg

Kauntungan kalapa
adv44

Ngadopsi silinder sareng motor pikeun ngahontal overlay, lamping struktural tiasa disaluyukeun, sareng cocog pikeun sababaraha jinis botol.

adv33

Ieu adopts mékanisme traction 3-sumbu sarta ngagunakeun prinsip saendeng pikeun mastikeun operasi lemes tina labél nu.

adv22

Ngadopsi sensor geometri Sike Jerman, anu gaduh akurasi sensing anu luhur sareng stabilitas anu kuat.

adv11

Desain korsi adjustment 4-dimensi tiasa nyaluyukeun sudut sareng arah sirah dumasar kana lamping sareng busur produk.

jéntré gancang

Mesin labél otomatis.

Applicator panyiri otomatis.

Labeler Botol Otomatis.

Mesin Labeling Botol Otomatis.

Detil Tembongkeun
ds1
ds2


ds3
ds4

panalungtikan

kategori panas