sadaya Kategori

Mesin Labeling Botol Otomatis

Cina Factory borongan Distribusi Harga Otomatis Multi-fungsi Botol buleud panyiri Mesin

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Techflowlabel
Number Model:TFL-AR205
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:1
Standard price(USD)USD6,000
Taros Kami
Pidéo ngagawekeun produk

gambaran

Labeler ieu cocog pikeun botol buleud nangtung anu teu stabil circumferential atanapi semi-sirkular otomatis panyiri. Ngadopsi metodeu horisontal sareng panyiri horizontal pikeun ningkatkeun stabilitas sareng ningkatkeun efisiensi panyiri. Ieu loba dipaké dina kimia sapopoé, éléktronika, biomedicine, produk kasehatan jeung industri lianna.

aplikasi

Labeler ieu cocog pikeun botol buleud nangtung anu teu stabil circumferential atanapi semi-sirkular otomatis panyiri. Ieu loba dipaké dina kimia sapopoé, éléktronika, biomedicine, produk kasehatan jeung industri lianna.

a1
a2
a3
a4
spésifikasi
model:TFL -AR205
Katepatan labél:

± 1mm

kapasitas:Max200pcs / mnt

Diaméter wadahna:

8-35mm

Panjang labél:20-100mm
Lebar labél:20-130mm
Sasayogian tanaga:220V, 50Hz, 2.5KW
Dimensi mesin:2050x650x1450mm
Beurat Mesin:

185kg

Kauntungan kalapa
ad1

Kalayan cacah labél, modeu hemat daya, tracking photoelectric sarta fungsi séjén pikeun meunangkeun manajemén produksi gampang.

ad2

Rupa-rupa fungsi bisa switched kalawan hiji klik, sarta ngagantian produk téh merenah tur efisien.

ad4

PLC jeung sensor serat optik sistem kontrol industri, kinerja stabil, hirup layanan panjang.

ad3

Dahar labél anu akurat, panyebaran labél sareng panyiri henteu keriput pikeun mastikeun katepatan panyiri.

jéntré gancang

Mesin Labeling.

Labeler otomatis.

Mesin Labeling Botol Otomatis.

Applicator panyiri otomatis.

Detil Tembongkeun
ds1
ds2


ds3
ds4

panalungtikan

kategori panas