sadaya Kategori

Otomatis High Speed ​​Labeling Mesin

Agén Éropa Ngarojong Mesin Labeling Laju Pembungkus Otomatis Otomatis

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Techflowlabel
Number Model:TFL-AP602
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:1
Taros Kami
Pidéo ngagawekeun produk

gambaran

The machine is mainly used for supporting assembly line or production line to get product’s upper flat or arc surface labeled. Addition of inkjet printer and conveyor belt can realize online printing and labeling. It’s widely used in daily chemical, petrochemical, cosmetic, toys, electronics industries.

aplikasi

The labeler is suitable for daily chemical, petrochemical, cosmetic, toys, electronics industries assembly line or packing line labeling.

a1
a2
spésifikasi
model:TFL -AP602

Katepatan labél:

± 1mm

kapasitas:Max120pcs / mnt

Ukuran produk:

According to production line

Panjang labél:20-200mm
Lebar labél:20-130mm
Sasayogian tanaga:
220V, 50Hz, 1.2KW
Dimensi mesin:1100x900x1450mm
Beurat Mesin:

80kg

Kauntungan kalapa
ad1

Accurate labeling feeding, no wrinkles in the labeling, high labeling accuracy.

ad4

Horizontal and vertical coding, can be quickly switched, the coding is clear, and the coding speed is synchronized with the labeling speed

ad2

Pamakéan sensor photoelectric slot Jérman jeung induksi serat optik ngajadikeun pangukuran jeung panyiri leuwih akurat.

未 标题 -1

Operasi layar toél, switching hiji-konci tina rupa-rupa fungsi, merenah tur efisien changeover produk.

jéntré gancang

Mesin labél otomatis.

Applicator panyiri otomatis.

Produksi Otomatis Line Labeler.

Mesin Labeling Line bungkusan otomatis.

Kecepatan tinggi Mesin Labeling.

Detil Tembongkeun
ds1
ds2
ds3
ds4

panalungtikan

kategori panas