sadaya Kategori

Otomatis High Speed ​​Labeling Mesin

Ebay jeung Amazon panas jual Vials Jeung Botol réagen Otomatis Mesin Labeling Speed

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Techflowlabel
Number Model:TFL-AH205
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:1
Harga standar (USD)USD6,000
Taros Kami
Pidéo ngagawekeun produk

gambaran

Labeler Ieu cocog pikeun botol buleud tur botol taper leutik speed tinggi panyiri, kayaning Vials, botol réagen, botol kosmetik, jsb Ngadopsi conveying metoda horizontal sarta panyiri horizontal pikeun ngaronjatkeun stabilitas jeung ningkatkeun efisiensi panyiri. Ieu loba dipaké pikeun Pharmaceutical, médis, sapopoé kimia, kosmétik jeung industri lianna.

aplikasi

Labeler Ieu cocog pikeun Vials, botol réagen, botol kosmetik labél speed tinggi otomatis. Ieu loba dipaké pikeun Pharmaceutical, médis, kimia sapopoé, kosmétik jeung industri lianna

a1
a2
a3
a4
spésifikasi
model:TFL -AH205

Katepatan labél:

± 1mm

kapasitas:Max200pcs / mnt

Diaméter wadahna:

8-35mm

Panjang labél:20-100mm
Lebar labél:20-130mm
Sasayogian tanaga:
220V, 50Hz, 2.5KW
Dimensi mesin:2050x650x1450mm
Beurat Mesin:

185kg

Kauntungan kalapa
ad1

Kalayan cacah labél, modeu hemat daya, tracking photoelectric sarta fungsi séjén pikeun meunangkeun manajemén produksi gampang.

ad2

Rupa-rupa fungsi bisa switched kalawan hiji klik, sarta ngagantian produk téh merenah tur efisien.

ad4

PLC jeung sensor serat optik sistem kontrol industri, kinerja stabil, hirup layanan panjang

ad3

Kacepetan luhur kalayan pakan labél anu akurat, panyaluran labél sareng panyiri henteu wrinkled pikeun mastikeun katepatan panyiri.

jéntré gancang

High Speed ​​panyiri Mesin.

Otomatis High Speed ​​Labeler.

Mesin Labeling Botol Otomatis.

Otomatis High Speed ​​Horizontal Labeling Mesin.

Otomatis High Speed ​​panyiri Applicator.

Detil Tembongkeun
ds1
ds2


ds3
ds4

panalungtikan

kategori panas