sadaya Kategori

Non-standar ngaropéa panyiri Mesin

Mesin labél sudut sirah ganda otomatis otomatis disaluyukeun ku pabrik farmasi India

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Techflowlabel
Number Model:TFL-DCL01
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:1
Taros Kami
Pidéo ngagawekeun produk

gambaran

Mesin utamana cocog pikeun pesawat luhur jeung sisi datar tina panyiri kotak sudut pikeun meunangkeun anti tampering jeung anti counterfeiting tina tanda.

Éta seueur dianggo pikeun kartu kertas, kotak bungkusan produk éléktronik, kotak bungkusan farmasi, sareng panyiri sudut kardus bungkusan produk perawatan kaséhatan.

aplikasi

Éta cocog pikeun kartu kertas, kotak bungkusan produk éléktronik, kotak bungkusan farmasi, sareng kardus bungkusan produk perawatan kaséhatan anti-tampering panyiri.

a1
a2
a3
a4
spésifikasi
model:TFL -DCL01
Katepatan labél:

± 1mm

kapasitas:Max80pcs / mnt

ukuran produk

(80-300)x(50-100)x(15-100)mm

Panjang labél:6-150mm
Lebar labél:15-100mm
Sasayogian tanaga:220V, 50Hz, 1.2KW
Dimensi mesin:1700x650x1500mm
Beurat Mesin:

300kg

Kauntungan kalapa
ad1

Sirah ganda disusun sacara simetris pikeun kéngingkeun struktur anu wajar sareng hemat rohangan.

ad2

Mékanisme pencét luhur mastikeun yén produkna dilabelan lancar tanpa oyag

ad3

Overlay labél motor, jempé sareng-speed tinggi, efisiensi tinggi.

ad4

Adjustable narima nepikeun sabuk, sambungan sampurna jeung garis produksi customer

jéntré gancang

Mesin labél ngaropéa.

Labeler garis produksi ngaropéa.

Mesin panyiri ganda-sirah.

Mesin panyiri sudut.

Detil Tembongkeun
ds1
ds2
ds3
ds4

panalungtikan

kategori panas