sadaya Kategori

Otomatis Mesin Labeling Percetakan Online

Cina Labeling Pabrik Grosir Ngadistribusikaeun Harga Otomatis Online-Nyitak Mesin Labeling

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Techflowlabel
Number Model:TFL-PL01
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:1
Harga standar (USD)USD15,000
Taros Kami
Pidéo ngagawekeun produk

gambaran

Mesin ieu nganggo metode panyitak instan-instan, anu cocog pikeun panyiri datar luhur. Konpigurasikeun pamaca merek internasional sareng panyitak pikeun ngawujudkeun scanning-maca-printing-labeling online, sareng gampang pikeun ngawujudkeun traceability produk sareng neundeun produk. Hayu urang loba dipaké dina dahareun, kimia sapopoé, Toys, alat tulis jeung industri lianna.

aplikasi

Éta cocog pikeun buku, polder, cocooan, kotak, kantong sareng barang-barang sanés datar online-percetakan sareng panyiri.

a1
a2
a3
a4
spésifikasi
model:TFL -PL01

Katepatan labél:

± 1mm

kapasitas:Max150pcs / mnt

Ukuran produk:

(40-450)x (40-400) mm

Panjang labél:6-200mm
Lebar labél:15-130mm
Sasayogian tanaga:
220V, 50Hz, 1.2KW
Dimensi mesin:1600x850x1400mm
Beurat Mesin:

180kg

Kauntungan kalapa
ad1

labél nu tatu pageuh teu ngajalankeun leupas, mastikeun katepatan labél

ad4

Pintonan dibereskeun dina mesin, anu gampang dioperasikeun sareng sadayana mesin gampang dipindah.

ad3

Ngédit eusi anu dicitak online, sareng ngalihkeun produk merenah sareng éfisién.

ad2

Saluyukeun mékanisme dahar saluyu nurutkeun produk béda

jéntré gancang

Mesin labél otomatis.

Applicator panyiri otomatis.

Produksi Otomatis Line Labeler.

Mesin Labeling Line bungkusan otomatis.

Kecepatan tinggi Mesin Labeling.

Detil Tembongkeun
ds1
ds2


ds3
ds4

panalungtikan

kategori panas