sadaya Kategori

Otomatis Datar Surface panyiri Mesin

Asia Tenggara E-commerce Logistik Express Industri Favored Cost-éféktif Mesin Labeling Datar Otomatis

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Techflowlabel
Number Model:TFL-AFE130
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:1
Harga standar (USD)USD3,200
Taros Kami
Pidéo ngagawekeun produk

gambaran

Éta cocog pikeun Rupa-rupa objék panyiri permukaan luhur atanapi syuting. Ngagantian mékanisme overlay tiasa diterapkeun kana permukaan anu henteu rata panyiri.

Hal ieu loba dipaké pikeun panyiri permukaan barang badag kayaning: kantong express, kotak express, karton, jsb.

aplikasi

Éta cocog pikeun Rupa-rupa objék panyiri permukaan luhur atanapi syuting. Ngagantian mékanisme overlay tiasa diterapkeun kana permukaan anu henteu rata panyiri.

Hal ieu loba dipaké pikeun panyiri permukaan barang badag kayaning: kantong express, kotak express, karton, jsb.

a1
a2
a3
a4
spésifikasi
model:TFL -AFE130

Katepatan labél:

± 1mm

kapasitas:Max120pcs / mnt

Ukuran produk:

(40-400)x(40-280)x(10-150)mm

Panjang labél:6-150mm
Lebar labél:15-130mm
Sasayogian tanaga:
220V, 50Hz, 1.5KW
Dimensi mesin:1600x780x1400mm
Beurat Mesin:

180kg

Kauntungan kalapa
adv4

Ngadopsi kombinasi panguat Panasonic sareng serat optik, produksi inspeksi leuwih akurat.

adv2

Labeling sudut sirah adjustment fléksibel pikeun produk ngawangun husus

adv1

Sénsor fotoéléktrik géométri Géométri kalayan panon labél dipasang dina pelat stripping pikeun ngaleutikan kasalahan panyiri.

adv3

mékanisme traction 3-sumbu adopts kombinasi panutup karét sarta embossing pikeun nyegah labél slipping sareng nyirian panyiri langkung akurat.

jéntré gancang

Mesin labél otomatis.

Applicator panyiri otomatis.

Otomatis Top Datar Labeler.

Labeler Datar Otomatis.

Otomatis Kantong Labeler.

Mesin Labeling Box Otomatis.

Detil Tembongkeun
ds1
ds2


ds3
ds4

panalungtikan

kategori panas