sadaya Kategori

Otomatis Datar Surface panyiri Mesin

Pasar India Hot Sale Distributor Harga Otomatis Produk nyoco Mesin labél Datar

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Techflowlabel
Number Model:TFL-AF130
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:1
Harga standar (USD)USD7,500
Taros Kami
Pidéo ngagawekeun produk

gambaran

Mesinna cocog pikeun sagala jinis kartu, kardus, sepré plastik sareng bahan-bahan anu sanés panyiri permukaan datar. Éta loba dipaké dina pakean, bahan kimia sapopoé, ubar sareng industri kasehatan.

aplikasi

Mesinna cocog pikeun sagala jinis kartu, kardus, sepré plastik sareng bahan-bahan anu sanés panyiri permukaan datar. Éta loba dipaké dina pakean, bahan kimia sapopoé, ubar sareng industri kasehatan.

app1
app2
app3
app4
spésifikasi
model:TFL -AF130

Katepatan labél:

± 1mm

kapasitas:Max120pcs / mnt

Ukuran produk:

(20-180)x(20-150)x(10-150)mm

Panjang labél:6-150mm
Lebar labél:15-130mm
Sasayogian tanaga:
220V, 50Hz, 1.5KW

Pencét hawa:

0.4-0.6Mpa
Dimensi mesin:1600x780x1400mm
Beurat Mesin:

200kg

Kauntungan kalapa
adv3

Sirah panyiri ngadopsi mékanisme traction 3-sumbu, anu ngajantenkeun nyirian langkung lancar.

adv4

Double station produk otomatis nyoco, nalika aya kakurangan bahan, indikator flashes na alarm.

adv1

Sénsor fotoéléktrik géométri Géométri kalayan panon labél dipasang dina pelat stripping pikeun ngaleutikan kasalahan panyiri.

adv2

Stepper motor conveying, ulah jitter. Kurangna bahan alarem, euweuh bahan euweuh labél.

jéntré gancang

Mesin labél otomatis.

Applicator panyiri otomatis.

Labeler Datar Otomatis.

Otomatis Plane Labeling Mesin.

Detil Tembongkeun
ds1
ds2
ds3
ds4

panalungtikan

kategori panas