sadaya Kategori

Mesin Labeling Sisi Otomatis

Pabrikan Label Cina Grosir Distributor Amérika Kalér Dipikaresep Mesin Labeling Dua Sisi Vertikal Otomatis

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Techflowlabel
Number Model:TFL-AS703D
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:1
Harga standar (USD)USD11,000
Taros Kami
Pidéo ngagawekeun produk

gambaran

Labeler cocog pikeun botol datar, botol buleud, botol kuadrat panyiri otomatis sisi tunggal sareng dua sisi. Sapertos: sampo botol datar, sanitizer leungeun, minyak lubricating, jsb Kadua sisi anu nempel dina waktos anu sareng, efisiensi produksi tinggi. Éta loba dipaké dina kimia sapopoé, pétrokimia, kosmétik, kadaharan jeung industri lianna.

aplikasi

Labeler cocog pikeun sampo, sanitizer leungeun, minyak pelumas datar botol, botol buleud, botol pasagi tunggal-sisi jeung ganda-sisi otomatis panyiri.

a1
a2
a3
a4
spésifikasi
model:TFL -AS703D

Katepatan labél:

± 0.5mm

kapasitas:Max130pcs / mnt

Ukuran produk:

(20-250)x(30-90)x(60-280)mm

Panjang labél:20-200mm
Lebar labél:20-180mm
Sasayogian tanaga:
220V, 50Hz, 2.7KW
Dimensi mesin:3000x1450x1600mm
Beurat Mesin:

330kg

Kauntungan kalapa
ad1

Kalayan cacah panyiri, mode hemat daya, tracking photoelectric sareng modeu sanésna, manajemén produksi langkung gampang.

ad4

GMP patuh kana syarat produksi, stainless steel sareng profil aluminium kelas luhur dianggo pikeun struktur kompak sareng beberesih gampang.

ad2

Pamakéan sensor photoelectric slot Jérman jeung induksi serat optik ngajadikeun pangukuran jeung panyiri leuwih akurat.

ad3

Operasi layar toél, switching hiji-konci tina rupa-rupa fungsi, merenah tur efisien changeover produk.

jéntré gancang

Mesin labél otomatis.

Applicator panyiri otomatis.

Otomatis sisi ganda Labeler.

Otomatis nangtung Double-sisi Mesin Labeling.

Mesin Labeling Jar Otomatis.

Detil Tembongkeun
ds1
ds2


ds3
ds4

panalungtikan

kategori panas