sadaya Kategori

Mesin Labeling Sisi Otomatis

Wétan Tengah Hot Jual Industri Kimia Daily Favored Distributor Harga Otomatis Mesin Labeling Sisi

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Techflowlabel
Number Model:TFL-AS703
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:1
Harga standar (USD)USD8,000
Taros Kami
Pidéo ngagawekeun produk

gambaran

Ieu cocog pikeun sagala rupa bahan biasa sisi permukaan labél otomatis. Ngagantian mékanisme overlay tiasa diterapkeun kana panyiri permukaan anu henteu rata.

Loba dipaké dina hardware, éléktronika, kadaharan, inuman, kimia sapopoé jeung industri lianna.

aplikasi

Mesinna cocog pikeun hardware, botol datar kuadrat, karton sareng bahan-bahan anu sanésna panyiri otomatis permukaan sisi.


app1
app2
app3
app4
spésifikasi
model:TFL -AS703

Katepatan labél:

± 0.5mm

kapasitas:Max150pcs / mnt

Ukuran produk:

(20-250)x(30-90)x(60-280)mm

Panjang labél:20-200mm
Lebar labél:20-180mm
Sasayogian tanaga:
220V, 50Hz, 1.5KW
Dimensi mesin:2200x1230x1600mm
Beurat Mesin:

220kg

Kauntungan kalapa
adv11

Kalayan cacah panyiri, mode hemat daya, tracking photoelectric sareng modeu sanésna, manajemén produksi langkung gampang.

adv44

GMP patuh kana syarat produksi, stainless steel sareng profil aluminium kelas luhur dianggo pikeun struktur kompak sareng beberesih gampang.

adv22

Pamakéan sensor photoelectric slot Jérman jeung induksi serat optik ngajadikeun pangukuran jeung panyiri leuwih akurat.

adv33

Operasi layar toél, switching hiji-konci tina rupa-rupa fungsi, merenah tur efisien changeover produk.

jéntré gancang

Mesin labél otomatis.

Applicator panyiri otomatis.

Otomatis Sisi Labeler.

Otomatis Sisi Surface panyiri Mesin.

Mesin Labeling Jar Otomatis.

Detil Tembongkeun
ds1
ds2


ds3
ds4

panalungtikan

kategori panas