sadaya Kategori

Perkenalan Company

Perkenalan Company

Bubuka Perusahaan.1

Techflowlabel, produsén mesin labél, khusus dina R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa peralatan labél.

Kusabab ngadegna na, gumantung kana konsép design canggih tur rojongan teknis ti profesor domestik well-dipikawanoh sarta ahli, digabungkeun jeung leuwih ti sapuluh taun pangalaman manufaktur profésional, ayeuna geus jadi paling lengkep parabot panyiri non-napel di pasar domestik. . Produk utama kalebet mesin labél semi-otomatis multi-fungsi leutik, aplikator labél,

mesin labél botol buleud multi-fungsi pinuh otomatis, mesin labél datar, mesin labél samping, mesin labél percetakan online, sareng jasa ngaropéa. Labeler geus loba dipaké dina kimia sapopoé, kadaharan, inuman, ubar, éléktronika, anggur, hardware jeung plastik, atikan jeung industri budaya.

Techflowlabel patuh kana sikep profésional dina panalungtikan sareng pamekaran mandiri sareng ngudag inovasi téknologi.

Éta terus-terusan ngenalkeun pangalaman manufaktur mesin asing sareng ngahijikeun sareng paménta pasar pikeun terus ningkatkeun téknologi sareng ningkatkeun produk, nyayogikeun jasa anu saé pikeun konsumén di bumi sareng di luar negeri. Perusahaan ngagaduhan penjualan profésional sareng tim jasa saatos penjualan. Ieu insists on OEM jeung mékanisme gawé babarengan agénsi régional saling benefit tur win-win, empowering usaha leutik sarta sedeng-ukuran pikeun ngawujudkeun purchasing hiji-eureun jeung produk nilai-ditambahkeun tina panyiri!

Ayeuna, alat-alat urang geus diékspor ka Amérika Kalér, Wétan Tengah, Éropa Wétan, Rusia, Asia Tenggara jeung nagara séjén.

Urang bakal terus taat kana konsép layanan "basis integritas, inovasi téhnologis, jasa dedicated, sarta kaunggulan", sarta nyadiakeun konsumén jeung layanan gancang tur leuwih profésional!

kategori panas