sadaya Kategori
Pabrik Techflowlabel

Pabrik Techflowlabel

Pabrik Techflowlabel

Techflowlabel, produsén mesin labél, khusus dina R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa peralatan labél. Kusabab ngadegna na, gumantung kana konsép design canggih tur rojongan teknis ti profesor domestik well-dipikawanoh sarta ahli, digabungkeun jeung leuwih ti sapuluh taun pangalaman manufaktur profésional, ayeuna geus jadi paling lengkep parabot panyiri non-napel di pasar domestik. . Produk utama kalebet mesin labél semi-otomatis multi-fungsi leutik, aplikator labél, mesin labél botol buleud multi-fungsi otomatis, mesin labél datar, mesin labél samping, mesin labél percetakan online, sareng jasa khusus. Labeler geus loba dipaké dina kimia sapopoé, kadaharan, inuman, ubar, éléktronika, anggur, hardware jeung plastik, atikan jeung industri budaya.

  • Bengkel Majelis
  • Bengkel Majelis
  • Bengkel Majelis
  • Pintonan produk rengse
  • Pintonan produk rengse
  • Pintonan produk rengse

kategori panas