sadaya Kategori

Tentang Kami

Techflowlabel, produsén mesin labél, khusus dina R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa peralatan labél. Kusabab ngadegna na, gumantung kana konsép design canggih tur rojongan teknis ti profesor domestik well-dipikawanoh sarta ahli, digabungkeun jeung leuwih ti sapuluh taun pangalaman manufaktur profésional, ayeuna geus jadi paling lengkep parabot panyiri non-napel di pasar domestik. . Produk utama kalebet mesin labél semi-otomatis multi-fungsi leutik, aplikator labél, mesin labél botol buleud multi-fungsi otomatis, mesin labél datar, mesin labél samping, mesin labél percetakan online, sareng jasa khusus.
DIAJAR DEUI
Techflowlabel Bubuka
Keur naon urang teu

Keur naon urang DO

Techflowlabel nawiskeun sareng ngabédakeun mesin panyiri dirina pikeun nyumponan paménta pamasaran anu béda. Lingkup suplai nyaéta kieu:

-Mesin Labeling Semi-Otomatis Multi-Fungsi Leutik
- Mesin panyiri Desktop Multi-Fungsi pikeun E-Dagang
-Semi-Otomatis Botol Labeler
-Semi-Otomatis Kantong Labeler
-Semi-Otomatis Datar Surface Labelerm
-Semi-Otomatis Sisi Surface Labeler
-Fully-Otomatis Botol Labeler
-Fully-Otomatis Datar Plate Labeler
-Fully-Otomatis Sisi Surface Labeler
-Lengkep-Otomatis Cartons Labeler
-Fully Otomatis Online Printing panyiri
- Mesin labél garis assembly-speed tinggi otomatis

Techflowlabel ogé nyayogikeun kustomisasi sareng jasa OEM, sareng lembaga dukungan sareng distribusi.

PRODUK UTAWA

PRODUK BERPATEN

Techflowlabel, produsén mesin labél, khusus dina R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa peralatan labél.

HOT SALE PRODUK

Techflowlabel

Pintonan produk rengse
Pamasangan konsumén
gawe babarengan
gawe babarengan
Pameran Thailand
Pameran Thailand
Pameran Thailand
Bengkel Ngolah

wartos

Komitmen kana integrasi percetakan labél anu efisien sareng merenah, Empower usaha leutik sareng sedeng pikeun ningkatkeun otomatisasi labél!
panalungtikan

kategori panas