sadaya Kategori
wartos

wartos

Faktor anu mangaruhan harga mesin labél

Waktos: 2018-03-27 Nyarios: 36

Dina jaman harga anu kawilang luhur ieu, para nasabah sering paling prihatin ngeunaan harga mesin panyiri, sareng bakal naroskeun sabaraha mesin panyiri dina pertama kalina, kanyataanna, salaku produsén mesin labél ngeunaan harga ieu sanés kahiji waktos ngajawab, sabab ieu gumantung kana kaayaan produk customer urang. Mesin labél janten langkung seueur, sareng produsén mesin labél parantos ningkat dina taun-taun ayeuna. Pikeun harga mesin labél, unggal produsén mesin labél masihan harga anu béda, sareng hargana langkung seueur. Sabalikna, anjeun henteu terang kumaha milih. Nyatana, aya faktor di handap ieu anu mangaruhan harga mesin labél.


1. Faktor produk:

Hal kahiji anu kedah terang nyaéta naha produk anu dilabélan nyaéta: pasagi, buleud, datar, atanapi hétérogén.

Naha éta kanyataan: datar, sisi, luhur sareng handap, atanapi panyiri permukaan circumferential.


2. faktor jinis mesin panyiri:

Mesin labél otomatis, mesin labél semi-otomatis, mesin labél calakan otomatis, mesin labél percetakan real-time, mesin non-label 

Béda jinis mesin panyiri gaduh syarat anu béda, sareng proporsi harga sacara alami béda.

Faktor utama anu mangaruhan harga mesin labél:

Kahiji, faktor produk:


Hal kahiji anu kedah terang nyaéta naha produk anu dilabélan nyaéta: pasagi, buleud, datar, atanapi hétérogén.


Naha éta kanyataan: datar, sisi, luhur sareng handap, atanapi panyiri permukaan circumferential.


Kadua, faktor jinis mesin labél:


Mesin labél otomatis, mesin labél semi-otomatis, mesin labél calakan otomatis, mesin labél percetakan real-time, mesin non-label 


Béda jinis mesin panyiri gaduh syarat anu béda, sareng proporsi harga sacara alami béda.


Faktor utama anu mangaruhan harga mesin labél:


2-1. Konfigurasi desain


Mesin panyiri kedah gaduh tim téknis anu dewasa sareng kombinasi prosésor téknologi inti pikeun ngahasilkeun mesin panyiri anu stabil sareng precision tinggi, bentuk, desain mékanisme langsung mangaruhan biaya mesin panyiri, tiasa nganggo cara pangbasajanna pikeun simulasi pangaruh panyiri tina produk, ieu dina kustomisasi mesin non-standar, pilihan desain produsén sarta ngembangkeun téhnologi ogé nangtukeun biaya mesin panyiri, kitu ogé mesin panyiri antara unggal mékanisme gawé babarengan, utamana detil, fungsi konci desain. Da pangaruhna tiasa jauh, hargana ogé béda.


2-2. Konfigurasi listrik


PLC, sensor sareng motor mangrupikeun asesoris inti anu penting dina mesin panyiri, asesoris ieu langsung mangaruhan katepatan, laju sareng stabilitas mesin panyiri, éta patut nengetan merek konfigurasi anu sami, kualitasna henteu sami, harga sacara alami béda, dina barang paralel rampant pasar éléktronik, mesin pikeun ngudag konsumén stabil, pabrik brand bakal jadi pilihan kahiji, sabab aya asesoris ningali.


2-3. diferensiasi brand


Beda antara pabrik brand jeung pabrik leutik, dina modél baku, pabrik brand anu geus dewasa téhnologi produksi masal, leuwih mangrupa ngagambarkeun rinci jeung pangalaman, hal ieu ti penampilan teu insiders hese ngabedakeun, alesan ieu dina bédana harga. ieu reflected dina: survival sarta ngembangkeun kontradiksi, produsén survival, ngan jualan, aya kauntungan dijual, sabab euweuh beungbeurat brand, teu kudu mayar merek kusabab masalah kualitas, neangan ngembangkeun pabrik, mayar leuwih. perhatian kana pangaruh brand, atawa ulah ngalakukeun, pikeun ngalakukeun pangalusna, sampurna ogé, jasa Alus, dina urutan teu leungit duit pikeun ngalakukeun jualan, harga bakal leuwih luhur ti baheula.


2-4. Stabilitas penting pisan


Salian nyumponan katepatan sareng kagancangan anjeun, upami alat-alatna dilereskeun sakali sadinten, perbaikan utama dina tilu dinten, tiasa alat sapertos kitu dianggo? Lajeng stabilitas gumantung kana konfigurasi tina mesin, lamun teu jeung ranking global tina gampang pikeun ngukurna, kalayan eta dua atawa tilu pilem, bakal teu stabil.


kategori panas