sadaya Kategori
wartos

wartos

Naon alat panyiri karton?

Waktos: 2019-09-17 Nyarios: 18

Naon alat panyiri karton? Aya seueur jinis karton, sareng metode panyiri béda-béda, janten hayu urang perkenalan sacara rinci.

Naon alat panyiri karton? Aya seueur jinis karton, sareng metode panyiri béda-béda, janten hayu urang perkenalan sacara rinci.


(1) Labeling karton datar Aya dua metode panyiri khusus: panyiri produk dipasang, ku kituna anjeun tiasa nganggo mesin labél karton datar semi-otomatis sareng mesin labél karton datar otomatis anu diproduksi ku perusahaan urang. Janten kumaha milih dua alat ieu? Pilih sareng dianggo dumasar kana ukuran kaluaran. Lamun perlu masang eta dina garis assembly, anjeun tiasa konsultasi layanan palanggan online pikeun detil.


(2) Karton anu terakhir narilep Alat sapertos kitu tiasa milih alat panyiri datar sub-kartu perusahaan urang atanapi milih ngangkat mesin labél sub-kartu, prosés operasi: nempatkeun produk -> produkna dipisahkeun sareng diangkut (realisasi otomatis tina alat-alat éta. ) - > panyiri (realisasi otomatis tina parabot) - > kumpulan produk dilabélan (realisasi otomatis tina parabot) - > nyokot jauh produk.


(3) Carton sudut panyiri, atawa ogé katelah sudut panyiri, sealing panyiri, tamper-bukti panyiri, jsb Umumna disebutkeun, alat panyiri ieu dipaké dina kotak ubar, kotak dahareun, cartons, buleud handphone, cartons kartu jaringan jeung lianna. produk: nempatkeun produk (garis assembly) - > angkutan produk - > deteksi produk - > labél (alat-alat otomatis réngsé) - > labél sikat - > ngumpulkeun produk pastes (ngalir kana garis assembly salajengna). (Video di handap, klik pikeun ningali prosés panyiri)


4) Labeling sisi karton Dina hal ieu, mesin panyiri umumna kedah dipasang dina cai anu ngalir, sareng karton dilabélan dina hiji atanapi dua sisi nalika produkna dimuat.


5) Karton timbangan jeung panyiri Dina dasar produk, aya sequentially dilengkepan mékanisme distribusi bahan, alat timbangan, mékanisme scanning, bar code mékanisme pas jeung bar code printer Dina istilah awam urang, karton timbangan jeung panyiri mesin mangrupa otomatis. alat nu bisa minuhan kaperluan timbangan, percetakan jeung panyiri.


kategori panas