sadaya Kategori
wartos

wartos

Solusi tina mesin panyiri otomatis warping

Waktos: 2021-11-18 Nyarios: 38

Mesin panyiri otomatis hoyong ngahontal éfék panyiri anu langkung saé dina prosés panyiri, pangheulana, nya éta pikeun nyingkahan fenomena warping nalika prosés panyiri. Dina operasi sabenerna, rupa pabrik bisa sapatemon fenomena warping. Ngeunaan masalah ieu, aya sababaraha cara pikeun ngajawab warping nu.


【Tip 1】


Ningkatkeun viskositas labél sareng cobian nempelkeun labélna pageuh. Pikeun ngahontal éfék ieu, aspék di handap ieu kedah dipertimbangkeun:


1. Ningkatkeun kualitas permukaan selang pikeun pasted, lolobana produk boga varnish dina beungeut cai, nu bakal nambahan kasusah panyiri, rembesan eusi, anu micropores tina témbok pipe, jsb bakal ngabalukarkeun labél nu. ka, kumaha carana ulah lumangsungna masalah sapertos, kedah masalah leuwih serius mertimbangkeun.

2. Mesin panyiri ngadalikeun tekanan panyiri tina labél nalika prosés panyiri

3. Ngadalikeun suhu dina prosés panyiri jeung ningkatkeun suhu panyiri bakal ngaronjatkeun éfék panyiri, sabab jeung ngaronjatna suhu, aktivitas zat internal obyék bakal ningkat, jeung labél bakal leuwih gampang pikeun ngahijikeun jeung tabung. awak.


【Tip 2】


labél kudu dijieun tina bahan labél lemes saloba mungkin, sarta ductility labél alus bakal greatly ngaronjatkeun warpage nu.


【Tip 3】


Pikeun ngarobah bentuk labél:


Tungtung handap labél dijieun kana hiji busur, atawa bentuk kipas (gumantung kana produk), coba ulah muka wewengkon deformasi buntut, tangtosna, bunderan teu bisa dibuka teuing jero, disebutkeun alatan masalah labél sorangan gampang ngabalukarkeun wrinkles, ningkatkeun kasulitan teu perlu, pikeun buntut husus ngawangun diperlukeun pikeun ngarobah bentuk labél nu sasuai, ku kituna teu ngan bisa nyingkahan panyiri mesin panyiri ogé bisa ningkatkeun kageulisan.


【Tip 4】


Ngaleungitkeun épék listrik statik:


Otomatis prosés panyiri mesin panyiri gampang pikeun ngahasilkeun listrik statik, anu bakal boga dampak dina pangaruh mesin panyiri, appropriately ningkatkeun kalembaban tina situs mesin panyiri, bakal aya perbaikan tangtu, pamakéan kipas ion oge hiji solusi éféktif. , Mesin panyiri dilengkepan kontrol kalembaban otomatis, tapi ogé tiasa ngontrol kabersihan di jero alat sacara misah, ngajaga mesin panyiri tina lebu, ningkatkeun kualitas panyiri produk, ku kituna teu aya deui fenomena panyiri dina panyiri. prosés, pikeun ngahontal éfék visual.


Sateuacana: teu sahiji bae

salajengna: Naon alat panyiri karton?

kategori panas